Selaat arkistoa kohteelle sisäfile.

17.3. lauantaipäivän ihmetystä

17.3.2018 Yleinen

Käytiin vaihteeksi pikkulenkillä ja siitäpä pientä satoa, ja taas klippeinä.

Nuo oli oikeesti kuin jonkun taiteilijan töitä, nostais vain seinälle kehyksineen.

Sam Vanni teki saman tyyppisiä töitä. Minullakin oli kolme hänen töitään, mutta jäi exälle.

Ja kun on ulkoilemassa , on energiaa kulunut jonkin verran, niin on aika paikata puuttuva osa.

Tänään se täytettiin upealla ruualla. Valkosipuliperunoita ja raavaan, tai kuten sanotaan hienosti, härän sisäfileettä. Sen verta oli nälkä, että unohtu paistetuista pihveistä ottaa kuva, mutta hyvää oli.

Perunoitten seassa oli muutama pala juuriselleriä, antaa kivan pikantin maun ja kypsyy jopa aikaisemmin kuin perunat. Noin tunti kiertoilmauunissa, 200 astetta ja välillä vähän sekoittaen ettei pala pinnalta liikaa.

Kastikkeen tein seuraavasti: Ruskistin jauhoja öljyssä pienellä voinokareella lisättynä. Kun oli väriä saanut, lisäsin yhden kasvisliemikuution, kun ei lihaliemikuutiota ollut. Sitten vettä pari mukillista, annoin hautua sekoittaen jonkin aikaa ja silaukseksi kaurakasviskermaa. Ai että maistui.

Tämmöistä tänään.

Tee sushia kotona! Tilaa tarvikkeet Kokkimanilta!
Kokkiman.com